• Van uitstellen naar DOEN!

 • DOEN maakt gelukkiger!

 • De training "Van uitstellen naar doen" werkte voor mij heel goed. De sfeer in de groep was fijn en Maaike weet als geen ander het gevoel te creĆ«ren dat alles kan en mag en dat motiveert! Het is inspirerend om met anderen mee te denken met hun doelen en ook de overeenkomsten te zien tussen de wegen die we bewandelen richting ons doel. De training heeft het bewustzijn van wat ik wil met m'n doel en hoe dusdanig doen groeien dat het behalen ervan onontkoombaar is geworden en heel vanzelfsprekend voelt. "Hoe kan het anders?" Ik geef binnenkort een concert, samen met mijn muziekvriendin. En dat was het doel. We gaan onze passie delen en dit is het verdere begin van meer muziek en meer optredens die komen gaan. DOEN dus! Lien

  Training 18 maart 2017

 • Het waarom van deze training
  We stellen allemaal wel eens wat uit. Sommigen meer dan anderen, ok, big deal. Maar dromen en persoonlijke doelen uitstellen: dat vind ik wel een big deal. Ik ben persoonlijk van ver gekomen om mijn droom te realiseren: inmiddels heb ik een volle coachpraktijk (want daar ligt mijn passie) en ik geef nu zelfs ook trainingen (daar ligt blijkbaar ook mijn passie :)!).

  Ik weet uit eigen ervaring hoe onbewuste processen ons kunnen tegenhouden onze dromen en doelen te bereiken en ik ben veel te weten gekomen over verlangen, pijn, valkuilen en motivatie. Dit heb ik samengebracht in een training die opgebouwd is uit stukjes theorie, stukjes doen en stukjes ervaren. Die combinatie maakt dat de training vooral op de langere termijn effectief is. 

  Heb je hier bijvoorbeeld wel eens last van?
  - vind je het moeilijk om ergens aan te beginnen?
  - raak je vaak afgeleid van je doel?
  - je hebt moeite om je focus te houden op de lange ipv korte termijn?
  - raak je na elke stap je motivatie weer kwijt?
  - vind je het lastig om minder perfect en kritisch te zijn?
  - loop je steeds vast in het denken aan wat allemaal niet zal lukken, wat er nog niet kan?
  - je durft niet of je dénkt dat je het niet durft?

  Als je je herkent in een aantal van deze vragen, dan is deze training speciaal voor jou: Van uitstellen naar DOEN!

  Check: belangrijke vraag!
  Zou je wel echt van het uitstelpatroon af willen? Echt iets gaan doen met je droom of je doelen, omdat je voelt dat het eeuwig zonde zou zijn als je jezelf niet minstens een poging gunt? Ben je klaar met het piepen, kronkelen, onderduiken, vastzitten in 'het kan niet', 'het lukt niet'.

  Voordeel van uitstellen!
  Er zitten namelijk altijd wel (verborgen) voordelen aan het uitstellen:
  Denk maar aan je comfortzone, daar hoef je dan niet uit...
  Denk maar aan lekker lui zijn, je hoeft niets te doen als je blijft uitstellen...
  Denk maar aan korte termijn fun, de toekomst komt wel een keer... 
  Denk maar aan dat rotgevoel als je denkt dat je iets niet kunt.. dat hoef je dan lekker niet te voelen..

  Dubbelcheck:
  Of denk je zeker te weten dat jouw leven leuker, misschien zelfs makkelijker en moeitelozer wordt zónder al dat uitstellen? Dat je gelukkiger zou kunnen worden als je wél met je droom of persoonlijke doelen aan de slag zou gaan...
  En dat het wel echt fijn zou zijn als je hoofd wat leger is, wat minder bezig met wat allemaal nog moet, en je meer plezier krijgt in je werk, je relatie, met je droom of persoonlijke doelen..

  Dan ben je van harte welkom in deze training Van uitstellen naar DOEN! Lees verder voor wat je op deze dag kunt verwachten.

   

 • "Het is niet makkelijk om in te zien dat alle obstakels, die je al die tijd in de weg zaten, vooral in je eigen hoofd zaten. En het is ook niet makkelijk om hardop te zeggen dat je droom het waard is om na te streven. Het was confronterend, emotioneel, maar vooral inspirerend. Het heeft mij geholpen om werk te gaan doen waar ik van houd, het heeft me de moed gegeven om mijn vaste baan vaarwel te zeggen en het heeft me heel veel nieuwe wegen getoond."

  Training 5 september 2015

 • Wat gaan we op de dag doen?
  - Je doel positief formuleren: voor de training krijg je een korte intake van 20 minuten, zodat je helder hebt waar je mee aan de slag wilt gaan. 

  - Je valkuilen onderzoeken: waar loop jij doorgaans tegenaan? Uitstelgedrag, faalangst? Noem het maar op, we nemen het allemaal mee op weg naar je doel. 

  - Je motivatie onderzoeken: hoe motiveer jij jezelf het best? Of juist niet? Wat werkt wel en wat werkt voor jou juist niet!

  - Je hulpbronnen onderzoeken: wat heb je al in huis om je doel te bereiken? Wat heb je nog nodig?!

 • "Confronterend, omdat ik erachter kwam dat mijn prioriteit helemaal niet lag bij mijn doel! Ik stelde het leren voor mijn eindexamen steeds uit, omdat ik onbewust bang was voor wat er na komt: de universiteit... Terwijl daarachter mijn droom ligt: van betekenis zijn voor kinderen. Mijn uitdaging is nu de lange termijn voor ogen te houden."

  Training 18 maart '17

 • Wat de training jou oplevert:

  Jij weet na de training welke processen in jou je tegenhielden
  Jij weet na de training hoe je deze processen kunt keren
  Jij weet na de training hoe je jezelf kunt motiveren om te blijven DOEN!
  Jij hebt na de training meer zelfkennis én inspiratie om je doel te bereiken én

  Jij kan het doelenmodel hierna voor elk ander doel toepassen!

  "Maaike, het feit dat jij spreekt uit ervaring is voor mij een grote meerwaarde. Het schept verbondenheid, waardoor ik met een open blik naar mijzelf kan kijken. Bedankt daarvoor!" Deelneemster training 18 maart 2017

  Lees hier: een kijkje bij de training Van uitstellen naar DOEN!

  Zin gekregen? Hier kun je je aanmelden voor 9 september (Den Haag) of 2 december (Den Haag)

  Ik neem contact met je op voor een persoonlijke intake van 20 minuten via Skype, zodat je mij alvast leert kennen en ik jou. Mocht je moeite hebben je doel te formuleren, dan help ik je daar uiteraard bij. 

 • ____________________
  Praktische details:
   

  Ik geef dit jaar nog twee keer de training Van uitstellen naar DOEN!

  Data:
   
  - zaterdag 9 september 2017 
  zaterdag 2 december 2017

  Tijd: 9.30 - 16.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur!)
  Prijs: € 99,50 incl. btw (excl. lunch)
  Locatie: Scheveningen (adres volgt na inschrijving)
  Intake: via Skype, 20 minuten   

 • De training 'van uitstellen naar doen' is een fijne training waarbij iedereen heel concreet aan de slag gaat met zijn eigen doel. Na een deel theorie, dat inzicht geeft in de verschillende processen en het waarom van het uitstellen, werk je zelf jouw doel uit. Maaike begeleidt en ondersteunt op een positief kritische manier manier. Liefdevol en zonder oordeel stimuleert en confronteert ze, zodat je uiteindelijk naar huis gaat met een uitgewerkt doel, waarbij verborgen voordelen, valkuilen maar ook hulpbronnen en motivatie in kaart gebracht zijn. Je kunt dus zo aan de slag. Sterker nog; je kunt het niet meer uitstellen! - Marcelle

  Training 16 dec '16

 • Annuleren?
  De kleine lettertjes: annuleren kan tot 4 weken voor de training kosteloos. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht vanwege de locatie kosten, tenzij iemand je deelname over wil nemen.