• Training Oordelen – wat héb je eraan!

 • Ik oordeel me suf, continue, over van alles en iedereen en inclusief mezelf. Ik kan uren doorbrengen in m'n hoofd en hele scenario's afspelen over dingen die ik vind over mezelf of andere mensen, maar doe er verder niets mee. Vermoeiend, het lekt energie en ik heb er echt zélf alleen maar last van!

 • Oordelen - Wat héb je eraan! (PILOT training)

  Op vrijdag 2 maart geven we de pilot training voor het verkennen van je oordelen over jezelf en/of over anderen, zowel positief als negatief.

  Iedereen oordeelt!
  Oordelen doet iedereen, overal, om alles of om niets. Wij zelf ook. Inmiddels flink wat jaren bezig met onze persoonlijke ontwikkeling, professioneel coach en trainer, maar oordelen doen we nog steeds. Zowel positief als negatief, het is om het even. 
  De grap tussen Karin en mij is: ik geloof erin dat oordelen gewoon 'eruit' moeten kunnen. Dat helpt namelijk vaak om bij de kern te komen: is natuurlijk mijn overtuiging. Voor Karin is oordeelloosheid meer 'haar ding' en ze is er ook retegoed in trouwens! Maar natuurlijk; zij oordeelt ook echt wel ;-)

  Positief oordelen?
  Ja, in onze ervaring is positief oordelen voor veel mensen 'ook wel een dingetje'. Hoe goed zijn we daar eigenlijk in? Zien we wel waar we goed in zijn, of kijken we liever (soms hardnekkig) naar wat er nog niet goed is? Door beide kanten uit te lichten en te ontdekken wat daar nog uit te halen valt, krijg je een completer beeld van jezelf tijdens de training. 

  Waarom deze training?
  In de samenwerking tussen Karin en mij zit een heerlijke dynamiek. In die zin: we kunnen totaal verschillend zijn en anders over zaken denken, maar vinden elkaar in hoe we erover communiceren, de mate van zelfreflectie, de verdieping willen vinden, de groei opzoeken. We hebben beiden onze passie gevonden in het begeleiden van mensen naar hogere niveau's, en willen hier nu in training nog meer mensen mee 'aansteken'. 

  Voor wie?
  Ben je je behoorlijk bewust van oordelen die je hebt? Over jezelf, over anderen, merk je ze vaak op en heb je er last van? Geeft het onrust in je hoofd, lig je er soms 's nachts wakker van, heeft het invloed op de relaties die je hebt? Creëert het afstand, waar je eigenlijk liever verbinding wilt? Krijg je wel eens van anderen te horen dat je zo kritisch bent of voel je je regelmatig kritisch?
  Dan is deze training perfect voor je.

  Wat gaan we doen: beweging creëren
  We gaan met je aan de slag om te onderzoeken waarom je het doet, wat je eraan hebt, wat je ermee kunt en wat je ermee wilt en we geven je er praktische tips en tools voor. Het is niet ons doel je oordeelloos de deur uit te zien lopen, maar dat je leert kijken met een frissere blik, andere perspectieven krijgt en je zelfkennis verdiept. Of je nou je negatieve oordelen wilt gaan loslaten, of juist wilt leren positiever over jezelf en anderen te oordelen: de training zet je hoe dan ook in beweging.

  De vraagstukken op een rij:
  - Waarom doe ik het?
  - Wat heb ik eraan? Zowel positief als negatief!
  - Wat kan ik ermee?
  - Wat wil ik ermee?

  Je krijgt dus praktische tips, methodische tools en gelegenheid om jouw oordelen oordeelloos te onderzoeken. Dit onder begeleiding van twee ervaren topcoaches. Met humor, open mind en passie.

  Praktische details:
  Tijd: 9.30 - 16.30 uur (inloop 9 uur)
  Locatie: Gorinchem
  Datum: vrijdag 2 maart 2018
  Prijs: € 150,- excl.BTW (gereduceerd tarief, normaal € 195,-) en inclusief lunch

  Aanmelden: klik hier!

  De training vind je ook op Facebook: klik hier!

  **
  Wil je meer lezen over de coaches: 
  Karin Klomp: https://www.linkedin.com/in/karin-klomp-1b8a0a61
  Maaike de Boer: www.linkedin.com/in/maaikedeboer1