• Training Voice Dialogue

 • Dag 1 - Basistraining Voice Dialogue

  Dag 1 - Basistraining Voice Dialogue

  Dag 1

 • Dag 2 - Verdieping in Voice Dialogue

  Dag 2 - Verdieping in Voice Dialogue

  Dag 2

 • Dag 1 - Voice Dialogue ín de praktijk

  voor (startende en ervaren) coaches

  Ben jij al jaren coach of begin je net? Voice dialogue helpt jou niet alleen met het coachen van jouw coachees, maar brengt jouw persoonlijke ontwikkeling óók naar het volgende level!

  In de rol van coach, coachee en waarnemer leer je niet alleen het proces kennen, maar ook het bijzondere effect van voice dialogue.

  Lees meer over Dag 1 - de basis van Voice Dialogue ín de praktijk. Het is een waardevolle investering voor jou persoonlijk én als toevoeging aan je coachvaardigheden.

 • - Perfect georganiseerd / voorbereid - Goed en mooi verzorgd lesmateriaal - Veilige oefenomgeving - Aansprekende een leerzame praktijkvoorbeelden - Goed ingespeeld op de ervaring en vragen van deelnemers - Voldoende oefenruimte en heldere feedback - Goede literatuurtips - Fijne mede-cursisten Fijne leerzame dag gehad, dankje!

  Juanita, deelnemer basistraining 8 nov '18

 • Dag 2 - Verdieping Voice Dialogue ín de praktijk

  Vervolg op de basis van dag 1.

  Je leert het Bus proces toepassen: 

  In gesprek met meerdere delen.
  En je gaat zelf een oefening bedenken op basis van Voice Dialogue: freestyle!

  Een verdieping in de basisprincipes van voice dialogue, waar we kort wat theorie herhalen, maar vooral veel oefenen: Lees meer.

 • Heel gaaf! Die bus (of vliegtuig of wat dan ook ;-)) is een heel waardevolle oefening. Er worden dingen helder, er is besef en dan kan daar aan gewerkt worden. Ben heel blij dat ik het gevolgd heb. Ook voor mijn eigen ontwikkeling.

  Valeria - deelnemer verdiepingstraining