• Reviews

 • Ervaringen van anderen over de training Voice Dialogue ín de praktijk

 • "De training Voice Dialogue bij Maaike heeft mij zowel in de rol van counsellor als cliënt laten voelen wat VD met je doet. Juist door beide rollen te vervullen heb ik kunnen ervaren hoe krachtig de methode kan werken. Vanuit de rol van cliënt ging ik naar huis met nieuwe inzichten over een persoonlijk vraagstuk. Vanuit mijn rol als counsellor ging ik naar huis met de ervaring dat ik deze methode in de toekomst graag in mijn praktijk zal inzetten. De cliënt ervaart op verschillende niveaus (mentaal, fysiek en emotioneel) verschillende kanten van zichzelf waardoor we met elkaar op een heel directe manier een persoonlijk vraagstuk kunnen onderzoeken. Maaike heeft de basis van deze methode tijdens de basistraining goed uitgelegd met een duidelijke reader, literatuurtips en ervaringen uit haar eigen coachingspraktijk."

  Deelnemer basistraining Voice Dialogue '18

 • Reviews training Voice Dialogue ín de praktijk

 • Trainingen die ik zelf of met anderen ontwikkelde zoals: 

  - Van uitstellen naar DOEN!
  - Grenzen, van aanpassen naar jezelf laten ZIEN! (met Katia Vandenbosch)
  - (Laat los) - Piekertraining
  - Workshop: Leer je pleaser / uitsteller kennen

 • Het effect van de training? Mezelf terug gevonden en mezelf niet afwijzen, wist niet eens dat ik het deed.... Dat zijn wel de highlights. Voor mezelf gaan, zonder partner en het belang van een relatie geen prioriteit meer in mijn leven laten zijn. Voelt als verruiming en meer leven, ook al word ik nog weleens lastig gevallen door een schaduwkantje van mezelf. Dus nog genoeg om in verder te groeien.

  Deelnemer Van uitstellen naar DOEN!

 • "Het is niet makkelijk om in te zien dat alle obstakels, die je al die tijd in de weg zaten, vooral in je eigen hoofd zaten. En het is ook niet makkelijk om hardop te zeggen dat je droom het waard is om na te streven. Het was confronterend, emotioneel, maar vooral inspirerend. Het heeft mij geholpen om werk te gaan doen waar ik van houd, het heeft me de moed gegeven om mijn vaste baan vaarwel te zeggen en het heeft me heel veel nieuwe wegen getoond."

  Deelnemer Van uitstellen naar DOEN!

 • Het gaat eigenlijk heel goed met mijn doel. Het was een soort angst waar ik echt last van had en nu veel minder... Ik voel me sterker.. Dus... Gaat goed!

  Deelnemer Van uitstellen naar DOEN!