• Kinderen

 • Elke keer als ik probeer, leer ik meer!

  Onbekend

 • Voor (vermoedelijk) hoogsensitieve en hoogbegaafde kinderen vanaf 12 jaar die vastlopen, worstelen met zichzelf (eventueel jonger mag ook, mits hij of zij zelf denkt dat mijn coaching aansluit bij de behoefte).

  Mijn kindertijd
  Eerst een klein verhaaltje over mij. Ik was op school eigenlijk altijd druk met wat anderen vonden. Ik was onzeker, ik had extreme faalangst, ik heb lang gedacht dat ik dom was. Dat dat niet klopt heb ik inmiddels wel bewezen door de vele opleidingen die ik erna heb gedaan, maar destijds op de HAVO wist ik nog niet hoe mijn leven eruit ging zien.

  Je hoeft je niet 24/7 rot/onzeker/faalangstig te voelen
  Sinds die schooltijd wist ik: ik wil kinderen helpen die hetzelfde of iets soortgelijks meemaken op school. Ik wil ze helpen minder onzeker te zijn, ik wil ze helpen om te gaan met faalangst. Ik wil dat ze zich nooit zo rot hoeven te voelen als ik destijds. 

  Loop jij ook vast? 
  Nu ben ik al jaren aan het coachen, jongeren en volwassenen die allemaal hartstikke slim en gevoelig zijn. Net als jij, als je dit leest. En als jij nou vastloopt door je faalangst of al je wilt leren wat minder kritisch te zijn op jezelf en wat je doet, dan hoop ik dat je me een mail stuurt. 

  Waarin kun je vastlopen?
  - onzekerheid
  - faalangst
  - super kritisch zijn
  - niet weten waar je moet beginnen met huiswerk/kamer opruimen/enz.
  - je niet kunnen focussen
  - vrienden maken
  - een plan maken voor je huiswerk en je eraan houden

  Er zijn vast dingen die ik niet noem, maar waar ik je wel bij kan helpen. Stel dan gewoon je vraag via het contact formulier. Ik reageer vrij snel!

  Jij wilt zelf, niet omdat je ouders vinden dat....
  Omdat ik graag werk met kinderen die zélf gemotiveerd zijn om zich te ontwikkelen, wil ik graag dat je ook echt zélf via mail of telefoon contact met me opneemt voor een intake. Maar, het allereerste contact mag ook door je vader of moeder, zolang jij erna de afspraak met me maakt. Via mail of telefoon, wat jij het fijnst vind. Dit kan heel spannend voor je zijn, maar geloof me: ik ben helemaal niet eng of raar of wat dan ook ;-)!

  Kennismaken en kijken of het klikt
  In die intake leren we elkaar kennen, vraag ik jou naar wat jouw probleem is en vertel ik hoe ik je erbij ga helpen. Ik vind de klik altijd het belangrijkste, dus klikt het niet echt, dan kan ik je altijd doorverwijzen naar een collega-coach in de buurt.

 • Een super leuk filmpje over een varkentje dat nooit opgeeft, hoe vaak ie ook 'faalt' of het niet haalt, hij begint gewoon steeds opnieuw!

  Ik word er altijd vrolijk van :-)

 • Never give up!

 • Denk jij dat coaching iets voor jou is? Je kunt contact met me opnemen voor een vrijblijvende afspraak om te kijken of het klikt of eerst een vraag stellen. Stel je ouders wel even op de hoogte.

 • Lekker In Je Vel - Kids - Traject

  - 5 sessies
  - 50 minuten per sessie
  - elke sessie een leuke oefening die je thuis ook kunt oefenen
  - mindmap van de sessie per mail
  - facturering per email na de eerste sessie
  - tussentijds mailcontact mogelijk

  € 295 incl. BTW