• Gratis online challenge

 • Als coach, therapeut of begeleider is de innerlijke criticus je vast niet onbekend. 
  En hoewel je weet dat je hierdoor het beste uit jezelf haalt, kan deze stem je ook wel eens in de weg zitten, streng zijn, je afremmen in je plannen. 

  Dus wil jij milder, zachter en liever voor jezelf worden?

  Die kritische innerlijke stem op een andere manier leren bekijken?

  En meteen kennis maken met wat Voice Dialogue voor jouw (coach)praktijk kan betekenen?

  Doe mee met de gratis online challenge en schrijf je innerlijke criticus een opbouwende brief.
  Ervaar meer mildheid en zachtheid voor jezelf en zet vandaag nog die eerste stap!

  (En als deze ervaring je bevalt, is het een leuke toevoeging aan je toolkit voor je cliënten.)

  Yes, ik doe mee!

 • The best project you'll ever work on, is YOU!

 • Maaike de Boer

  maaike@coffeeandtraining.nl

  06 421 50 722

  In 2006 leerde ik voice dialogue kennen. In 2009 startte ik mijn eigen praktijk als voice dialogue coach.

  Ik werd verliefd op deze methodiek. Vóór die tijd was ik chronisch onzeker, had ik een laag zelfbeeld en een bijzonder sterke criticus en perfectionist in me. Faalangst, sociale angst en een totaal gebrek aan zelfvertrouwen.

  In gesprek gaan met mijn innerlijke stemmen (en ik had er véél) heeft mij zoveel rust en overzicht gebracht.
  En zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld.

  Doordat mijn zelfkritiek afnam nam mijn lef toe. Voorheen piekerde ik dag en nacht, wilde m'n best doen, maar kreeg geen lucht. De criticus zat 'er bovenop'. Ik schreef de criticus een brief en vertelde over hoe hij me tegenhield. En ook waar ik vond dat ie goed in was. En... waar ik naar verlangde. Dit brak iets open en zette de relatie met mijn criticus in beweging.
  Ik begon stappen buiten mijn comfortzone te zetten. Waar ik eerst in paniek schoot, kwam ik door samen te werken met de criticus in de 'learning' zone. Maar wat mij het allermeest hielp was dat de criticus naar mij toe milder en zachter werd. En ik naar hem.

  Dat leer ik jou ook graag. Want door die zelfkritiek voel je je vaak geen gezelliger mens ;-) En remt het je vaak af, vanuit het idee dat iets nooit goed genoeg is. Die lading leer ik je er graag stap voor stap af te halen. En de eerste stap in dat proces is een brief, een opbouwende brief, aan je criticus schrijven.

 • 3 dagen, elke dag een video in je mailbox

  Op je eigen tijd de video's bekijken en de opdrachten doen

  Toegang tot de besloten Facebook groep om je ervaringen te delen en vragen te stellen

  Een mooie ervaring die je cadeau krijgt. Start vandaag!

 • Ik vond het fijn om mijn innerlijke criticus te schrijven. Het gaf inzicht omdat ik in eerste aanleg niet dacht dat mijn innerlijke criticus een belangrijk deel van mij was. Mooi wel dus!!
  Het heeft mij vooral verrast dat ik mijn innerlijke criticus zo “gewoon” vond, dat ik eigenlijk geen onderscheid meer maakte tussen mijn criticus en mijzelf.

  Ik ben nu milder voor mijzelf. Ik heb mijn criticus gevraagd ook nog eens goed naar zijn oordelen over mij te kijken en, waar mogelijk, te herkaderen. Ik wil graag samen verder, op een andere manier. Nu weet ik: als ik dit stemmetje in mij hoor, weet ik waar het vandaan komt en weet ik dat ik er beter wel aandacht aan kan geven. Dat verdient mijn innerlijke criticus!

  Jeanet