• FAQ

  • Heb ik een vooropleiding nodig?

   Ja, je hebt een afgeronde coach opleiding nodig om deel te kunnen nemen.
   Deze training is niet bedoeld als coachopleiding, maar voorziet in de behoefte om specifieke vaardigheden en tools toe te voegen aan wat je al als coach, therapeut of begeleider hebt geleerd.
   Heb je een afgeronde coach opleiding, maar twijfel je of dit voldoende is? Neem contact met me op via mail.

  • Kan ik niet iets beschadigen bij cliĆ«nten?

   Wanneer je in gesprek gaat met een zwaargewicht, zoals de interne criticus soms wel is, kan het gevoel opkomen dat je niet iets wilt beschadigen bij je cliënt. De angst hiervoor komt vaak bij jouw eigen perfectionist en zorgzame deel vandaan. 
   Ik ga je in de training ook vooral uitnodigen om zoveel mogelijk UIT te proberen, aan te klooien, rond te rommelen als het gaat om het in gesprek gaan met de delen. Ook leer je hoe je zorgvuldig het gesprek met de interne criticus kunt voorbereiden, zodat zowel jij, jouw cliënt en diens criticus wennen aan het idee van een gesprek.
   Voice dialogue is ook: oordeelloos zijn. Niets hoeven fixen. Dit is voor de meeste coaches al gesneden koek, maar zal nog meer verdieping krijgen in de training.

  • Is de locatie Corona-proof?

   Ja, er is voldoende ruimte voor de grootte van de groep (maximaal 9 deelnemers) om 1,5 mtr afstand te kunnen houden.
   De oefeningen zullen ook met wat meer afstand dan normaal gewoon uitgevoerd kunnen worden.
   Er is desinfectiegel en je kunt in de ruimte en bij het toilet je handen wassen. 

   NB Mocht door strengere maatregelen de training niet door mogen gaan, dan ben je niet gehouden aan je inschrijving. 
   De locatie is flexibel in haar annuleringsvoorwaarden: één van de redenen dat het prettig en comfortabel voelt om daar te trainen.

  • Kan ik de training in termijnen betalen?

   Ja, je kunt kiezen voor 1, 2 of 3 maandelijkse termijnen. Zodra je je inschrijft vul je dit ook in op het inschrijfformulier.
   (Voor elke termijn extra reken ik € 5,- administratiekosten.)

  • Wanneer gaat de training door?

   Met 6 deelnemers gaat de training door. Per groep laten we maximaal 9 deelnemers toe, om de kwaliteit van de training te waarborgen. Aandacht voor het proces, de vragen, de ervaringen vinden wij heel belangrijk en is echt deel van de training.

  • Is de locatie goed bereikbaar?

   De Graanmaalderij in Gouderak is makkelijk bereikbaar op tien minuten rijden van de afslag Moordrecht (A20 en A12) en heeft 12 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.
   De Graanmaalderij is ook bereikbaar per openbaar vervoer: Bus 196 van Gouda CS richting Rotterdam Alexander stopt elk uur in Gouderak.

  • Ik weet nog echt weinig van Voice Dialogue af, is dat erg?

   Nee, dat is absoluut geen probleem. In mijn ervaring en die van de deelnemers is de training zo logisch opgebouwd dat ieders niveau er makkelijk in mee kan.
   Mocht je je alvast wat in willen lezen, dan raad ik je 'Ik (k)en mijn ikken' aan: leest lekker weg en geeft al een hoop informatie.

 • Staat je vraag er niet bij?
  Ik beantwoord je vragen graag! In een persoonlijk online of offline gesprek kunnen we ook meteen kennis maken.

  Plan je gesprek!